جمعه ۲۱ اردیبهشت ۰۳

اهمیت دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس

۲۳ بازديد

 

 دستگاه های بسته بندی سوسیس و کالباس در حفظ بهداشت عرضه محصول بسیار مهم هستند. سوسیس و کالباس با وجود تمام هشدارهایی که در مورد مصرف آن ها می شنویم، مصرف بسیار گسترده ای دارند و تقریباً می توان گفت در سبد غذایی خانوار برای خود سهمی در نظر گرفته اند.

اما حساسیت این فرآورده گوشتی خوشمزه جدای از صحبت در مورد مواد اولیه و کیفیت تولید آنها به نحوه بسته بندی آنها مربوط می شود. به همین دلیل دستگاه های بسته بندی سوسیس و کالباس از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نقش آفرینی می کنند.

دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس

دستگاه های بسته بندی سوسیس و کالباس نقش و جایگاه بسزایی در کیفیت محصول دارند. عملکرد کلی دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس بدین صورت است که ابتدا تمام هوای داخل بسته بندی خارج شده و سپس خمیر حاوی فرآورده های گوشتی به داخل آن تزریق می شود. هر چه هوای کمتری در داخل بسته باقی بماند، احتمال خراب شدن آن کمتر است. مکانیزم کار دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس بدین صورت است که ابتدا لبه های درپوش بسته بندی روی دستگاه قرار می گیرد و همزمان فرآیندهای تخلیه هوا و تزریق و دوخت فرآورده های گوشتی انجام می شود.

اهمیت ماشین آلات بسته بندی سوسیس و کالباس

 افزایش ماندگاری سوسیس و کالباس تا 12 تا 15 برابر بیشتر از شرایط معمولی

 محافظت از فرآورده های گوشتی در برابر گرد و غبار و آلاینده های میکروبی و ویروسی

 آب بندی و عایق کاری محصول

سهولت باز شدن

 مقاومت بالا در هنگام انتقال

 شناسایی آسان محصول و برند سازنده توسط مصرف کننده

 امکان درج اطلاعات فنی تولید و انقضای محصول

برای خرید تسمه بسته بندی pp از شرکت دناپک کلیک کنید.

روکش سوسیس

به طور کلی فرآورده های گوشتی به ویژه سوسیس و کالباس دارای روکش پلاستیکی خاصی هستند که ضمن افزایش ماندگاری، از آسیب های محیطی محافظت کرده و از فساد آن ها جلوگیری می کند.

اگرچه در روش های سنتی تولید سوسیس و کالباس، این پوشش از روده حیوان تولید کننده آن تهیه می شد، اما امروزه به دلیل حجم زیاد فرآورده های گوشتی، از سلفون با ویژگی های محصول مناسب برای این پوشش ها استفاده می شود. بنابراین می توان این نوع مواد پروتئینی و فرآورده های گوشتی را در گستره وسیعی تولید کرد.

انواع بسته بندی مورد استفاده برای سوسیس و کالباس

پوشش شفاف سوسیس و کالباس

بسته بندی وکیوم فرآورده های گوشتی

بسته بندی با استفاده از انواع چرخ خیاطی به صورت پاکت دوخته شده در سه طرف

مهر و موم درب ظرف یکبار مصرف

بسته بندی فرآورده های گوشتی با مواد اولیه غذایی

از آنجایی که بسته بندی نایلونی فرآورده های گوشتی ارتباط مستقیمی با آن دارد، بنابراین مواد اولیه ای که برای تولید این نایلون استفاده می شود باید از نوع مواد غذایی باشد تا از سلامت لازم برای تماس با مواد غذایی برخوردار باشد.

دستگاه بسته بندی وکیوم دوخت سه طرفه

یکی از مدل های مختلف دستگاه های بسته بندی سوسیس و کالباس، دستگاه بسته بندی وکیوم یا بسته بندی با پاکت خیاطی سه رو می باشد که برای محصولات مرغوب استفاده می شود.

دستگاه بسته بندی وکیوم درب ظروف پلاستیکی

مدل متفاوت دیگر دستگاه های بسته بندی سوسیس و کالباس مبتنی بر استفاده از پلاستیک مخصوص سوسیس و کالباس است که برای بسته بندی آنها استفاده می شود. معمولا این نوع بسته بندی بر پایه پلی اتیلن لمینت روی پلی استر می باشد.

ویژگی های دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس

1.قابلیت بسته بندی سوسیس و کالباس با انواع روکش و بسته بندی

2.استفاده از انواع روکش های پلاستیکی، بسته بندی وکیوم، بسته بندی پاکت، درب وکیوم ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و غیره.

3.امکان تولید نامحدود با ابعاد و ضخامت های مختلف بنا به درخواست مشتری

4.امکان چاپ فلکسی و هولوگرام با ضمانت تشخیص ریزه کاری ها

5.قابل تولید در رنگ های متنوع بنا به درخواست مشتری

6.امکان تولید نامحدود از نظر رنگ، ابعاد و ضخامت بسته بندی

7.امکان چاپ تا 12 رنگ

8.تولید با استفاده از با کیفیت ترین مواد اولیه پتروشیمی در گریدهای 1 تا 3

قیمت دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس

قیمت دستگاه ها باتوجه به ویژگی های خاصی که دستگاه دارد متفاوت است.اگر قصد خرید دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس را دارید به این عوامل دخیل در قیمت این دستگاه ها توجه کنید:

1-نوع دستگاه بسته بندی سوسیس و کالباس

2-نوع بسته بندی مورد نظر

3-قابلیت فنی دستگاه

4-قابلیت ایجاد خط تولید

5-ظرفیت تولید یا کارایی بسته بندی

6-مصرف انرژی

7-نوسانات نرخ ارز (در مورد قطعات وارداتی)

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.